> > > > > > >

"Граѓанинот (клиентот) е најважниот посетител во нашите објекти. Тој не зависи од нас, туку ние зависиме од него. Тој не е пречка на нашата работа. Тој е целта на нашата работа. Ние не му вршиме на него услуга преку неговата услуга. Тој нам ни врши услуга, давајќи ни можност ние да го правиме тоа."
Manhatma Gandi, АЛБАЈРАК ДООЕЛ - СКОПЈЕ
Последни проекти

Контакт инфо

Раб. време: Пон-Саб:08:00 - 17:00
ул.Методија Андонов-Ченто бр.3 1000,Скопје

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ