ЗА НАС

corporate

ЗА НАС

Основана во 1994, Албајрак стана една од водечките регионални компании во производство и изработка на тенди и церади, со стоење еден чекор напред во текот на своето патување од 24 години. Нашиот нов објект е основан во 2017 година во површина од 2500м2 и со голем капацитет на годишно производство од 50,000м2 церада и повише од 1000 тенди. Нашата компанија е опремена со најквалитетните и најдобрите мајстори каде 50% од нашето производство се експортира во EU. Албајрак произведува, изработува и монтира Тенди, Церади за камиони, Тенди за дома, ресторан, настершници, метални конструкции, специфични кострукции покриени со церада и други услуги, целта на нашата комапнија е насочена кон производстовото на Перголи со осветлување која сакаме да ја нудиме на клиентите на најквалитетен начин. 

МИСИОН: Да бидеме една компанија која ги разбира барањата на клиентите и очекувањата, со следење на глобални технологии&индустриските трендови. 


ВИЗИОН: Да бидеме една компанија која е симбол на доверба и квалитет.