Производи

ЗА НАС

Албајрак е една компанија со традиција, основана во 1994 година. Албајрак е една од првите регионални компании кои почнале со производство и монтажа на тенди. Компанијата, по нејзино основање докажалa успеси по квалитетот и одговорностa. Движењатo на компанијата со својот професионален тим, отсекогаш биле активни, носејќи им на клиентите најнови модели на пазарот од најновата Smart технологија. Целта на нашата компанија отсекогаш била и продолжува да биде нудењето на услуги од европски стандард. Компанијата Албајрак главно се занимава со производство на материјали за покривање тераси за куќи, ресторани, итн. со најавансираните модели како Smart Roof, Pergola, веранда, зимски градини и др. Нашата компанија има капацитет за производство и монтажа како и услуги низ европскиот пазар.

INSTAGRAM