RETH NESH

Albajrak është një kompani tradicionale, e themeluar në vitin 1994. Albajrak është një nga kompanite e para rajonale qe ka filluar me prodhimin dhe montimin e tendave. Kompania, që nga themelimi i saj ka treguar sukses në aspektin e kualitetit dhe përgjegjësise. Lëvizjet e kompanisë me ekipin e saj profesional , kanë qenë gjithmonë aktive, duke iu sjellur klientëve modelet më të reja në treg nga teknologjia e fundit Smart. Qëllimi i kompanisë tonë gjithmone ka qenë dhe është që tju ofroje sherbime të standardit europian. Kompania Albajrak kryesisht merret me prodhimin e materialeve per mbulimin e tarasave për shtëpi dhe rastaurante me modelet më të avacuara si Smart Roof, Pergola, Mbuloje xhami , kopshte dimërore etj. Kompania jonë ka kapacitet për prodhim dhe montim si dhe shërbime në të gjith tregun europian.