NA KONTAKTO

Nëse keni ndonjë
pyetje plotësoni formularin dhe dërgoni një mesazh

    Adresa

    ALBAJRAK

    Radovan Kovacevikj 1 br. 153 – D.P. br. 7 Singelikj, Shkup, Maqedonia e Veriut 1000

    E henë – E premte: 08:00 — 17:00
    E shtunë: 08:00 — 15:00